Fakta om bloggen

Välkommen till min blogg!

Mitt namn är Lars Persson, men jag kallas för ”Storklon” då jag har så stora händer! Jag personligen bryr mig inte så mycket om det, men flera kompisar har påpekat det. Det började i högstadiet när jag kunde greppa en handboll hur lätt som helst. Sen visade det sig att jag även kunde greppa en basketboll utan problem…

Men det är ju kul att ha ett smeknamn så jag döpte bloggen till det helt enkelt. Jag är 28 år och bor i Sundsvall där jag jobbar som elevassistent på en skola. Mina stora intressen är Fotboll, styrketräning och bilar. Förstår inte hur man kan gilla något annat mer?!

Fotbollssupporter

Självklart är jag ett troget fan till giffarna här i Sundsvall. Jag går på varje hemmamatch och försöker åka till så många borta matcher som möjligt. 2016 års säsong går väl helt OK än så länge, men förhoppningen är ju att ta SM guldet snart. Truppen är definitivt stark nog i dagsläget, men allsvenskan är en speciell och svår serie.

Jag håller även på Bayern München och försöker att åka på nån match när jag har råd och tid. Tyvärr är det svårt att få tag på biljetter bara, slutsålt 75000 varje match!

bayern munchen
Snygg boll!

Gymträning

Har gymmat sen jag var 15, så jag har kommit en bit på vägen så att säga. Hade planer på att tävla fram tills jag fick en svår axelskada som 21-åring. Det är i stort sett bra idag, men mina tävlingsplaner ligger på is för tillfället.

Bilintresset

Jag har älskat bilar sen jag var 10-12 år, minns inte exakt när det uppstod. Drömbilarna har ju varierat en del sen jag var liten. Men det har varit BMW M3, Porsche GT3 och typ alla Ferrari 🙂

Vad kommer jag att blogga om?

Som ni kanske kan lista ut kommer min blogg att handla ganska mycket om mina intressen ovanför! Sen kan det mycket väl komma att handla om lite annat också, det får vi helt enkelt se…

Har ni läst ändå hit ner kanske ni vill kontakta mig, det kan ni göra på lasse@storklon.se