Testat nya kosttillskott!

Hej igen, längesen nu!

Jag har de senaste månaderna tränat extra hårt och även köpt lite nya kosttillskott. Bland annat ett BCAA pulver, en testobooster (tribulus terrestris) och en gainer.

Tribulus terrestris

Tribulus 90
Från Svenskt Kosttillskott

Först ut är kosttillskottet tribulus som på svenska kallas tiggarnöt. Det ska verka som en sorts testobooster och öka ens naturliga nivåer av testosteron. Som ni kan läsa på sidan jag länkade är det ganska omdebatterat, men här är min uppfattning efter 2 månaders användning: Jag känner definitivt av effekter!

Precis som många andra beskriver blir jag kåtare… Men även lite mer GO allmänt i livet tror jag, detta kan dock vara lite placebo. Men kåtheten, lovar jag, är INTE placebo. Tror ni mig inte så testa själva! Sen om det ger några resultat på träningen, det är ju en annan femma och svårt att säga…

Gainer från Svenskt Kosttillskott

gainer från core

Jag har alltid varit lite emot att använda gainers. Har förespråkat mer mat istället, alternativt proteinpulver och godis! Men nu i höst har jag kört så tuffa pass, kombinerat med massa cardio, så jag har typ inte hunnit/orkat äta så mycket jag faktiskt behövt. Därför började jag snegla mot gainers och upptäckte Core Gainer vilken jag är mycket nöjd med! Som ni ser är det ett bra näringsvärde (för att vara en gainer). Jag läste även denna artikel på bodybuilding.com som var mycket bra.

Aldrig Vila BCAA

Det godaste bcaa pulvret jag druckit tror jag! Smaken jag köpt är ”Cola” och är mycket god. Det är även kolsyrat vilket är extra kul, påminner verkligen om läsken (som är min favorit). BCAA är det kosttillskott jag ändå tror mest på. Jag dricker det under hela gympasset och att konstant förse musklerna med aminosyror kan ju bara vara bra!

Nya köp jag tänkt göra

Jag har inte kört med en riktig PWO på länge så det ska jag köpa snart. Jag tycker dock det är synd att det inte finns någon riktigt bra produkt idag. För några år sedan var min favorit Jack3d som nu är förbjuden. Tycker många vanliga PWO kan ersättas med 2 koppar kaffe ibland… Men iaf, Mutant Madness har jag fått tips om ska vara bra, så den ska jag köpa. Har även tänkt testa Star Nutrition whey 100, bara kört whey 80 tidigare. Ska bli kul att se ev. skillnader.

Over and out!